(Meg)Műveletlen Terület

Szabadon szárnyaló gondolatok, hamisítatlan magyar valóság,némi öniróniával megspékelve. "Énblog" tőlem Nektek és saját magamnak.

Csirip

Hülyének nézik az embert az expresszben hirdetők

2011.08.01. 13:55 Magyarsag

Na, az eddigi nyavalygás ideiglenesen felfüggesztve, most egészen hétköznapi témáról szeretnék pár gondolatot elhinteni. Telefonvásárláson töröm a fejemet egy ideje, már ki is néztem magamnak a tökéletes készüléket, de sajnos a bolti ár egyelőre megfizethetetlen számomra. Körülbelül 20-25 ezerrel kisebb a költségvetésem a kelleténél, ezért már két hete rendszeresen figyelem a különböző apróhirdetésre szakosodott weboldalakat. A legtöbb ilyen témájú portál elég szegényes kínálattal rendelkezik, az expressz.hu véleményem szerint az egyik legkevésbé rossz, ezért többnyire ott szoktam böngészni. Sajnos nem vagyok elragadtatva a lehetőségektől...

Sokan teljesen hülyének nézik a potenciális vásárlókat és csodálkoznak, hogy nem tudnak megszabadulni a meghirdetett árujuktól. Hogy konkretizáljam a dolgokat, majd mindenki magasabb áron kínálja a telefonokat, mint az erre szakosodott üzletek. Érdemes összehasonlítani az alul linkelt expresszes hirdetéseket például a gsmhome.hu kínálatával. Ami külön dühítő, hogy egy kibontott, kipróbált, azaz használt mobiltelefont próbálnak elsózni magasabb áron (olykor garancia és tartozékok nélkül), mint egy bontatlan, 0 perceset, ráadásul olyan is előfordul, hogy egy szolgáltatófüggő, bármikor letiltható telefon ára haladja meg az új és kártyafüggetlenét. 

 http://www.expressz.hu/mobil_telefon_kommunikacio/mobiltelefon/hirdetes-27392140/

http://www.expressz.hu/mobil_telefon_kommunikacio/mobiltelefon/hirdetes-27391003/

Ami szintén agyhúgykő, az az egyértelmű átverést sejtető hirdetések tömeges megjelenése. iPhone 4 89 900-ért, Galaxy S II 69 990 forintért. Na persze, én meg most jöttem a falvédőről...

Azt hiszem egyelőre nem veszek új mobilt, várok egy kicsit, hátha az én drágaságom kicsit olcsóbb lesz végre, vagy a pénztárcám duzzad meg hirtelen. Bár egyikre sincs túl nagy sansz momentán.

A bejegyzés trackback címe:

https://muveletlen.blog.hu/api/trackback/id/tr663116924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása